Zoekopdracht

Zoekopdracht

Zoekopdracht

Staat uw wens niet tussen ons aanbod?

Wees niet gerust. Wij zoeken dagelijks auto’s, aanhangers, caravans, campers en bedrijfsauto’s op voor klanten die een specifieke wens hebben. Deze zoektocht is over het algemeen gebaseerd op de voorraden van het buitenland, en met name Duitsland.

Waarom importeren?

Allereerst is het prijsvoordeel is vaak best groot én over het algemeen goedkoper dan eenzelfde Nederlands voertuig. Zelfs na het invoeren en de daarbij komende kosten. Tevens zijn de auto’s ook in het buitenland vaak luxer (met meer opties) uitgerust dan het aanbod in Nederland.

Chassisnummer controle

De meeste Duitsers zijn erg zuinig op hun voertuig en onderhouden hem erg goed, vaak ook nog eens bij de dealer. Ook moeten alle veranderingen (tuning) en schades die plaats hebben gevonden gemeld worden. Deze informatie is op te vragen en controleren wij daarom bij elke nieuwe zoektocht het chassisnummers van het betreffende voertuig.

Nieuwsgierig geworden?

Wij kunnen u over dit alles in een gesprek uitgebreid informeren en wij gaan graag met u op zoek naar het voertuig die voldoet aan al uw wensen. We begeleiden u hierin bij elke stap, we dragen zorg voor een perfecte afhandeling en aflevering. Vul het onderstaande formulier in, of neem gerust contact op.

Hieronder staan een aantal voorbeelden van geïmporteerde voertuigen.