Aanhanger & trailer werkplaats

Aanhanger & trailer werkplaats

Aanhanger & trailer werkplaats

Hieronder bevindt zich een kleine impressie van onze werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren aan uw aanhanger of trailer.


Onderhoudsbeurt

Een onderhoudsbeurt is een combinatie van keuring (een soort APK) en onderhoud van alle wezenlijke onderdelen van uw aanhangwagen of paardentrailer. Verschillende onderdelen worden gecontroleerd en waar nodig gedemonteerd of gesmeerd. Bij de keuring wordt uitgebreid aandacht besteed aan de volgende groepen:

  • Assen en chassis (banden, remmen en remkabels);
  • Opbouw;
  • Oplooprem (koppeling, stofhoes, breekkabel, handrem, neuswiel en lagers);
  • Verlichting.

Deze vier groepen worden tijdens de onderhoudsbeurt onder handen genomen. Als de keuring voltooid is, al dan niet na reparatie, ontvangt u een keuringssticker en een keuringscertificaat als bewijs van een goed onderhouden aanhanger/trailer. Wij geven vanzelfsprekend garantie op de verrichte werkzaamheden tijdens de onderhoudsbeurt.

Wilt u een onderhoudsbeurt aan uw aanhanger of trailer laten uitvoeren? Neem dan gerust contact op, om uw voertuig in te plannen.


Tempo 100 keuring

Er bestaat de mogelijkheid om voor uw aanhangwagen, trailer of caravan een Tempo 100 keuring te laten uitvoeren, waarna u na goedkeuring in Duitsland 100 km/u mag rijden. Uiteraard moet u dan wel aan een aantal eisen voldoen, dit is tevens afhankelijk van het trekkend voertuig, de aanwezigheid van schokdemper, een stabilisatiekoppeling (anti-slinger-koppeling) en de leeftijd van de banden.

Wilt u een Tempo 100 keuring laten uitvoeren? Neem gerust contact op voor meer informatie.


Speciaalbouw

Bent u op zoek naar een aanhangwagen die moet voldoen aan speciale wensen? Komt u gerust eens langs om uw wensen met ons te bespreken. We hebben diverse speciale aanhangwagens gebouwd. Denk hierbij aan: trilplaataanhangwagens, toiletaanhangwagens, glasbokken en nog veel meer.

We zijn erg creatief en denken graag met u mee. U kunt ons per telefoon, mail en WhatsApp bereiken. Hierbij onze contactgegevens.

Hieronder ziet u een kleine impressie van onze opdrachten.