Bedrijfsauto werkplaats

Bedrijfsauto werkplaats

Bedrijfsauto werkplaats

Hieronder bevindt zich een kleine impressie van onze werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren aan uw bedrijfsauto.

Ombouwen naar grijs kenteken

Bent u op zoek naar een auto op grijs kenteken of wilt u een specifieke auto graag als grijs kenteken rijden? Wij kunnen dit voor u realiseren!

Of het nu gaat om aanschaf van een auto die al op grijs kenteken staat of het gehele proces van aanschaf tot aflevering, wij zijn u hierbij graag van dienst.
Ook het ombouwen van uw bestaande auto naar grijs kenteken kunnen wij voor u verzorgen.
Het is natuurlijk niet bij elke auto haalbaar omdat er wettelijke eisen aan gesteld worden maar hierover informeren wij u graag en wij helpen u dan ook graag bij uw zoektocht.

Het rijden van een auto op grijs kenteken biedt de volgende voordelen:


APK

APK keuring van uw auto
Akro is het adres voor een APK-keuring in Nijverdal en omgeving. De Algemene periodieke keuring (APK) is in heel Europa wettelijk verplicht. Tijdens de APK wordt uw auto gecontroleerd op diverse veiligheids- en milieueisen.

APK keuring door een RDW-erkend autobedrijf
U kunt uw auto alleen laten keuren bij een RDW-erkend keuringsstation, zoals Akro Nijverdal. Om de kwaliteit van de keuringen te waarborgen houdt de RDW, door middel van steekproeven, toezicht op de uitvoering van de APK keuring. Onze APK-keurmeesters moeten aan wettelijk vastgestelde eisen voldoen en ze moeten daarom regelmatig examen doen om aan te tonen dat ze volledig op de hoogte te zijn van de wettelijke eisen omtrent de APK.

Als uw auto is goedgekeurd ontvangt u een APK-keuringsrapport. Hierop staat dat uw auto is goedgekeurd, wat er eventueel gerepareerd is en of er nog adviespunten (mankementen die in de nabije toekomst verholpen moeten worden) zijn.

Online afspraak maken

Uitlijnen

Trekt uw auto naar links of rechts? Slijten uw banden scheef af? Staat uw stuurwiel scheef?
Dit wordt veroorzaakt door een verkeerde uitlijning eventueel gepaard met slijtage van bepaalde onderdelen aan uw auto, denk hierbij aan draagarmen, stuurkogels, vering, etc. Naast vervanging van defecte onderdelen kunnen wij uw auto ook uitlijnen, zodat u hierna weer volledig in het spoor rijdt en veilig aan het verkeer kunt deelnemen.


Bestickering

Wilt u uw auto bestickerd hebben of wilt u na schade de bestickering hersteld hebben, wij kunnen dit voor u regelen. We gaan na goed overleg voor u aan de slag om uw wens waar te maken.


Schadeherstel

Wij kunnen u volledig ontzorgen bij schadeherstel; vanaf de schadebepaling tot aan de reparatie en van taxatie tot aan de afhandeling met de verzekeringsmaatschappij, wij nemen het gehele proces in onze handen. Ook voor ruitschadeherstel en spotrepair bent u bij ons op het goede adres.

Vervangend vervoer wordt door Akro geregeld, waardoor u direct weer verder kunt met uw werkzaamheden.
Dat is toch wat u wilt?


Reparatie en onderhoud

Wij voeren een keur van reparaties uit en ook voor onderhoud van uw (bedrijfs)auto of aanhangwagen. Of het nu gaat om een grote beurt, kleine beurt, onderstelbeurt, remmen vervangen, airco service, automaatbak spoelen, of iets anders. Wij staan graag garant voor uw wagenpark!

Onderhoud voeren wij uit door te kijken naar de intervallen die de fabrikant hanteert en we kijken ook naar de historie van het onderhoud, indien dit bekend is. Wij hebben goede contacten met de verschillende merkdealers en daardoor beschikken wij over originele onderdelen en de digitale service registratie.

Reparaties, al dan niet in navolging van de APK, bespreken we altijd eerst met de klant, zodat u niet voor verrassingen komt te staan als u uw voertuig weer ophaalt.