Caravan & camper werkplaats

Caravan & camper werkplaats

Caravan & camper werkplaats

“Onze caravan-, camper- en aanhangwagenwerkplaats heeft daarentegen meer te leiden gehad. We doen zoals altijd ons uiterste best om uw voertuig het onderhoud en reparatie te geven dat uw voertuig nodig heeft.

Mocht u hier vragen over hebben dan verzoeken wij u vriendelijk om hierover contact op te nemen met ons via de bekende kanalen”

Hieronder bevindt zich een kleine impressie van onze werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren aan uw caravan, camper of vouwwagen.

Reparatie en onderhoud

Wij voeren verschillende reparaties en onderhoud uit aan uw camper, caravan of vouwwagen. Kleine beurten (onderstelbeurt), grote beurten, remmen vervangen, airco services, vochtmetingen of gas en waterlekken opsporen. Komen bij ons dagelijks voor.

Wij streven ernaar om u zorgeloos en zonder problemen op vakantie te laten gaan.


Airco systemen

Het leveren en inbouwen van airco systemen is iets dat wij graag voor u uitvoeren. Vooral als u op vakantie gaat naar warme oorden is het een genot om een airco systeem in uw caravan of camper te hebben. Veelvuldig wordt er voor gekozen om in dit geval een dakraam op te offeren om plaats te maken voor het airco systeem.
Voor u de ideale manier om lekker te slapen in de warmere oorden.


Movers

Wij leveren en monteren diverse soorten movers. Zo is er een verschil tussen halfautomatisch en volautomatisch. Het verschil is dat bij een halfautomaat u de aandrijfrollen zelf op de banden moet zetten, dit gebeurt op verschillende manieren afhankelijk van het merk, bij een volautomaat gebeurt dit met een druk op de afstandsbediening.

Alko heeft zelfs een speciale mover ontwikkeld die naadloos aansluit op het Alko M-chassis, hierdoor blijft de maximale grondspeling van de caravan intact en ziet u het systeem bijna niet terug. Als wij een mover onderbouwen dan plaatsen wij de accu op de door u aangegeven plaats, op deze plaats komt dan de accu in een accubak ook de lader monteren wij hierbij en we monteren een 230 volt stopcontact, waarin wij de stekker van de lader steken zodat de accu altijd opgeladen wordt zodra de caravan aan de stroom staat op de camping of thuis.


Tempo 100 keuring

Er bestaat de mogelijkheid om voor uw aanhangwagen, trailer of caravan een Tempo 100 keuring te laten uitvoeren, waarna u na goedkeuring in Duitsland 100 km/u mag rijden. Uiteraard moet u dan wel aan een aantal eisen voldoen, dit is tevens afhankelijk van het trekkend voertuig, de aanwezigheid van schokdemper, een stabilisatiekoppeling (anti-slinger-koppeling) en de leeftijd van de banden.

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze diensten? Neem dan gerust contact op voor meer informatie en om een afspraak in te plannen.