Elektrische auto's

Elektrische auto’s

Elektrische auto’s

Elektrische auto’s worden steeds belangrijker in de huidige wereld.
Mensen willen graag goedkoper en milieu bewuster rijden.

Wij kunnen u ook helpen bij de aanschaf van een passende elektrische auto en alles wat daarbij komt kijken. Zelfs bij het aanschaffen van een thuis laadpunt kunnen wij u van dienst zijn, zo bent u direct volledig ontzorgt. Een veel gehoorde wanklank in gesprekken over elektrische auto’s is de actieradius, dit kan in sommige gevallen inderdaad lastig zijn maar over het algemeen vraagt het gewoon om een andere manier van autorijden. Bijvoorbeeld het combineren van pauze en snel laden voor bedrijfsmatig gebruik en bij particulier gebruik het goed plannen van de reis.

De meeste elektrische auto’s zijn uitgerust met een navigatiesysteem waar veel laadpunten in verwerkt zijn, u kunt dus uw route plannen en daar uw laadmoment(en) bij inplannen. Eigenlijk is de grootste verandering die van uw manier van reizen, het vergt iets meer planning en bewustwording.

E-Werkplaats

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden en onderhouden van elektrische en hybride voertuigen. Daarbij worden onze monteurs jaarlijks geschoold en hanteren wij de de richtlijnen van de NEN-9140. Speciale gereedschappen, software en laadvoorzieningen hebben wij binnenshuis.

Is uw elektrische of hybride auto toe aan onderhoud of reparatie?
Plan hier gemakkelijk een afspraak in onze werkplaats!

Nieuw of e-occasion?

Bent u op zoek naar een elektrische of hybride auto? Wij helpen u graag bij het maken van een keuze.
Een nieuwe elektrische auto of een elektrische occasion, het is allemaal mogelijk bij Akro. Bekijk hier
onze huidige voorraad
. Bent u op zoek naar een specifiek model? Neem contact met ons op, dan
gaan wij voor u aan de slag!

Leasen

Wilt u graag ontzorgd worden én wilt u maandelijks weten wat uw kosten zijn van uw wagenpark? Dan is lease de ideale oplossing voor u. Private lease, operational lease, financial lease, short lease en huur zijn de leasevormen die Akro Nijverdal aanbiedt. In combinatie met onze brede contacten kunnen wij elke auto, bedrijfsauto, caravan en camper (nieuw en jong gebruikt) leveren die u zich maar wenst.

Wij staan u graag te woord om onze kennis met u te delen.
Wanneer komt u langs voor een oriënterend gesprek, een vrijblijvende offerte of een proefrit?