Elektrische auto's

Elektrische auto’s

Akro – Expert in elektrisch rijden

Elektrische auto’s worden steeds belangrijker in de huidige wereld. Mensen willen graag goedkoper en milieu bewuster rijden. Bij Akro staan we voor u klaar bij de overstap op elektrisch rijden van A tot Z. Wij zijn Expert in elektrisch rijden en aangesloten bij EDGe Mobility, het keurmerk en kenniscentrum op het gebied van elektrisch rijden.

Gespecialiseerde Werkplaats

We adviseren niet alleen bij aanschaf, wij beschikken ook over een werkplaats gespecialiseerd in onderhoud en reparaties aan elektrische auto’s. Onze monteurs zijn getraind en opgeleid in het onderhoud en reparaties aan elektrisch en hybride auto’s en beschikken over de juiste certificaten, onder andere NEN 9140. Een elektrische auto heeft net als een auto met verbrandingsmotor onderhoud nodig om in topconditie te blijven, maar beschikt wel over andere onderdelen, systemen en staat bovendien onder hoogspanning. Dit vereist andere technieken, gereedschappen, specialistische kennis en een veilige aanpak. En daarvoor bent u bij u Akro aan het juiste adres!

Is uw elektrische of hybride auto toe aan onderhoud of reparatie?
Plan hier gemakkelijk een afspraak in onze werkplaats!

 

Nieuw of e-occasion?

Bent u op zoek naar een elektrische of hybride auto? Wij helpen u graag bij het maken van een keuze. Een nieuwe elektrische auto of een elektrische occasion, het is allemaal mogelijk bij Akro. Bekijk hier onze huidige voorraad. Bent u op zoek naar een specifiek model? Neem contact met ons op, dan gaan wij voor u aan de slag!

Leasen

Wilt u graag ontzorgd worden én wilt u maandelijks weten wat uw kosten zijn van uw voertuig(en)? Dan is lease de ideale oplossing voor u. Private lease, operational lease, financial lease, short lease en huur zijn de leasevormen die Akro Nijverdal aanbiedt. In combinatie met onze brede contacten kunnen wij elke auto, bedrijfsauto, caravan, camper en aanhanger (nieuw en jong gebruikt) leveren die u zich maar wenst.

Check uw Batterijcapaciteit!

Bij Akro kunnen we de gezondheid van de HV-batterij voor u testen! Dit doen we aan de hand van een onderzoek. Op basis van het onderzoek, enkele berekeningen en de specificaties van de fabrikant stellen we een rapport voor u op waarin staat hoeveel capaciteit de batterij nog heeft.

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij staan u graag te woord om onze kennis met u te delen.

Laadadvies op maat bij Akro

Wij zijn niet voor niets Expert in elektrisch rijden. Wij beschikken over een laadstation waar u tijdens een bezoek de auto kunt laden. Heeft u interesse in een eigenlaadvoorziening? Bij de aanschaf van een laadpaal zijn er vele factoren van belang die het gebruik beïnvloeden. Rijdt u zakelijke kilometers en wilt u deze kosten kunnen declareren? 1-fase of 3-fase aansluiting? Load balancing? Wij begrijpen dat dit lastige vragen kunnen zijn. Neem contact met ons op, wij adviseren u graag aan de hand van uw wensen.

Wanneer komt u langs voor een oriënterend gesprek, een vrijblijvende offerte of een proefrit?