Operational lease

Operational lease

Operational lease

Wilt u uw wagenpark vernieuwen en wilt u graag weten wat u elke maand kwijt bent? Dan is lease een goede optie voor u, doordat u maandelijkse vaste kosten heeft weet u dus ook wat er elke maand aan uw wagenpark wordt besteed.

Full operational lease is de meest gebruikte vorm van zakelijk leasen in Nederland. En dat is heel begrijpelijk. Bij full operational lease “huurt” u de auto voor een langere periode van ons. Wij zijn verantwoordelijk voor de schadeafhandeling, onderhoud en reparatie, afschrijving en rente, verzekering en motorrijtuigenbelasting.

Kortom, alleen de verkeersboetes en brandstof zijn bijkomende kosten. Daarin tegen kunt u bij ons ook een brandstofpas aanvragen, zodat deze kostenpost ook meegenomen wordt in het leasecontract.

Leasecontract op maat?

Wij bieden ook leasecontracten op maat aan. Dit betekent dat wij wel eigenaar blijven van de (bedrijfs)auto, maar dat u, bijvoorbeeld zelf de verzekering en motorrijtuigenbelasting opzich neemt. Het grote voordeel is als nog dat u geen grote investeringen hoeft te doen en de auto komt ook niet op uw balans te staan.

Wilt u uw wagenpark onder de loep nemen? En wilt u weten wat Akro voor u en uw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. De koffie en thee staan uiteraard voor u klaar.