Akro is er voor u en uw voertuig

Akro

Akro

Akro, uw universeel garagebedrijf in Nijverdal.

Wij zijn de garage in de gemeente Hellendoorn en omstreken, als het aankomt op APK, uitlijning (2 en 4 wielen), automatische versnellingsbak spoelen, (airco) onderhoud/reparatie, schadetaxatie en schadeherstel van uw auto, aanhanger, camper, caravan of trailer. Ook voor in- en verkoop van auto’s, caravans, campers, aanhangwagens en bedrijfswagens bent u bij ons aan het goede adres.

Omdat wij volledig merk ongebonden zijn, levert dit u als klant alleen maar voordeel op. Dit omdat wij wel de kennis en goede connecties met dealerbedrijven hebben, maar niet de “ongemakken”, die het dealerschap met zich mee brengt. Wij kunnen daardoor de kosten aanzienlijk lager houden. Wat voor u als klant natuurlijk uiterst prettig is.

We zijn daarbij altijd bereid om voor u op zoek te gaan naar een passend voertuig mochten we deze zelf niet hebben, hierbij maakt het niet uit of u wilt kopen of leasen, zowel private, short en zakelijke lease. Daarnaast verhuren wij aanhangwagens, (bedrijfs)auto’s en zelfs een koelaanhangwagen.

Onlangs zijn wij aangesloten bij EDGe Mobility hét elektrische keurmerk van Nederland waarbij wij alle kennis in handen hebben om te werken met/aan elektrische voertuigen.

Ook leveren en bouwen wij Bearlock versnellingsbaksloten, fietsendragers, schotelsystemen en movers in voor uw camper/caravan.

Wij verzorgen overschrijving, vrijwaring, export en schorsing van voertuigen allemaal in eigen huis, dit is mogelijk dankzij onze RDW-erkenning en doordat wij erkend Kentekenloket zijn.

Wij zijn ook het adres als het gaat om het verzorgen van NEN-keuring van elektrisch gereedschap, trappen, ladders, steigers en valbeveiliging.

Kortom, wij kunnen u altijd van dienst zijn.
Bent u nieuwsgierig geworden?

Komt u dan gerust eens bij ons aan.

De koffie en/of thee staat altijd klaar!

- Akro

Wat vinden klanten

Akro Handelsonderneming IconAkro Handelsonderneming

Fuutweg 13, Nijverdal

4,6 135 reviews

 • Avatar andre plasman ★★★★★ 3 maanden geleden
  Aanhanger gekocht voor het vervoer van de scootmobiel en de fiets en rolstoel alles naar wens gemaakt en er werd meegedacht over hoe de dingen op de aanhanger te rijden
  Top hoe jullie hebben meegedacht
  … More en het hebben uitgevoerd
  Nog veel dank andre en Alice
 • Avatar Marjolein Gout ★★★★★ 4 maanden geleden
  Op aanraden van een mede camperaar op de bonnefooi langs gegaan omdat onze koelkast niet meer functioneerde.
  De diagnose was vlot gesteld, kapotte onderdeel op voorraad. Reparatie meteen uitgevoerd, sneller
  … More dan vooraf ingeschat en de kosten vielen ook nog eens lager uit dan geraamd.
  Al met al fantastisch geholpen door behulpzaam en vriendelijk personeel.
  Rob & Marjolein en Lennon 🐾
 • Avatar Sebastiaan van der Peijl ★★★★★ 3 maanden geleden
  Goede auto geleverd. Auto op maandag proef gereden, dinsdag de koop rond gemaakt en op vrijdag werd deze met een vers uit gevoerde grote beurt al geleverd. Top!
 • Avatar DANNY Polska ★★★★★ 3 maanden geleden
  Super goed bedrijf echt een aanrader om zaken mee te doen ze hebben mij echt uitde brand geholpen en ook nog binnen 1dag klaar gewoon een top bedrijf 👍👍👍
 • Avatar henny hutten ★★★★ 3 maanden geleden
  Je wordt er snel , en vriendelijk geholpen. Er is altijd vervangend vervoer .

nee