Akro is er voor u en uw voertuig

Akro

Akro

Akro, uw universeel garagebedrijf in Nijverdal.

Wij zijn de garage in de gemeente Hellendoorn en omstreken, als het aankomt op APK, uitlijning (2 en 4 wielen), automatische versnellingsbak spoelen, (airco) onderhoud/reparatie, schadetaxatie en schadeherstel van uw auto, aanhanger, camper, caravan of trailer. Ook voor in- en verkoop van auto’s, caravans, campers, aanhangwagens en bedrijfswagens bent u bij ons aan het goede adres.

Omdat wij volledig merk ongebonden zijn, levert dit u als klant alleen maar voordeel op. Dit omdat wij wel de kennis en goede connecties met dealerbedrijven hebben, maar niet de “ongemakken”, die het dealerschap met zich mee brengt. Wij kunnen daardoor de kosten aanzienlijk lager houden. Wat voor u als klant natuurlijk uiterst prettig is.

We zijn daarbij altijd bereid om voor u op zoek te gaan naar een passend voertuig mochten we deze zelf niet hebben, hierbij maakt het niet uit of u wilt kopen of leasen, zowel private, short en zakelijke lease. Daarnaast verhuren wij aanhangwagens, (bedrijfs)auto’s en zelfs een koelaanhangwagen.

Onlangs zijn wij aangesloten bij EDGe Mobility hét elektrische keurmerk van Nederland waarbij wij alle kennis in handen hebben om te werken met/aan elektrische voertuigen.

Ook leveren en bouwen wij Bearlock versnellingsbaksloten, fietsendragers, schotelsystemen en movers in voor uw camper/caravan.

Wij verzorgen overschrijving, vrijwaring, export en schorsing van voertuigen allemaal in eigen huis, dit is mogelijk dankzij onze RDW-erkenning en doordat wij erkend Kentekenloket zijn.

Wij zijn ook het adres als het gaat om het verzorgen van NEN-keuring van elektrisch gereedschap, trappen, ladders, steigers en valbeveiliging.

Kortom, wij kunnen u altijd van dienst zijn.
Bent u nieuwsgierig geworden?

Komt u dan gerust eens bij ons aan.

De koffie en/of thee staat altijd klaar!

- Akro

Wat vinden klanten

Akro Handelsonderneming IconAkro Handelsonderneming

Fuutweg 13, Nijverdal

4,6 128 reviews

 • Avatar Marjolein Gout ★★★★★ een maand geleden
  Op aanraden van een mede camperaar op de bonnefooi langs gegaan omdat onze koelkast niet meer functioneerde.
  De diagnose was vlot gesteld, kapotte onderdeel op voorraad. Reparatie meteen uitgevoerd, sneller
  … More dan vooraf ingeschat en de kosten vielen ook nog eens lager uit dan geraamd.
  Al met al fantastisch geholpen door behulpzaam en vriendelijk personeel.
  Rob & Marjolein en Lennon 🐾
 • Avatar DANNY Polska ★★★★★ een week geleden
  Super goed bedrijf echt een aanrader om zaken mee te doen ze hebben mij echt uitde brand geholpen en ook nog binnen 1dag klaar gewoon een top bedrijf 👍👍👍
 • Avatar henny hutten ★★★★ in de afgelopen week
  Je wordt er snel , en vriendelijk geholpen. Er is altijd vervangend vervoer .
 • Avatar Fred Heijkoop ★★★★★ een maand geleden
  Klasse ik kom er 10 jaar hele fijne mensen altijd goed geholpen
 • Avatar Menno Van Dam ★★★★★ een maand geleden
  Een goede service en al jaren een vertrouwd adres voor mijn auto's. Woon bijna 60 km verder ook maar rij graag even bij ze langs voor een goed advies bij een gezellige bak koffie.