Occasions

Occasions

Hulco Medax-2 2600

Medax-2 2600 335x183 | Plateauwagen | Geremd | Nieuw

Alles over deze aanhangwagen

Over de Hulco Medax-2 2600

Bouwjaar 2024
Carrosserievorm Open laadbak
BTW/Marge BTW

Medax, kampioen in zwaargewicht!
De Medax plateauwagens zijn geschikt voor zeer zwaar en intensief gebruik. Met maar liefst 24 modellen met een totaal draagvermogen van 2600 t/m 3500 kg is er altijd een model wat aansluit bij uw transportbehoefte. Het doordachte ontwerp met een onderhoudsvriendelijke constructie en de fraaie afwerking maakt deze plateauwagen favoriet bij de professionele gebruiker.

Geen uitdaging te groot!
Professionals in heel Europa vertrouwen elke dag weer op de kwaliteit van de Medax en gebruiken deze tot het uiterste. De laadvloer wordt optimaal ondersteund door het vakwerkchassis uit kokerprofielen. De assen, wielen, oplooprem en neuswiel zijn van de beste kwaliteit. De ingebouwde spansluitingen, de borden die wegvallen onder het laadoppervlak en de vele bindmogelijkheden maken het ideaal werken met de Medax. Keer op keer, dag na dag. Kortom; geen uitdaging is te groot voor de plateauwagens van Hulco!

Stem de Medax af op al uw wensen
 
Met een ruime keuze aan accessoires richt u de Medax in op uw wensen. U kunt kiezen uit; steunpoten, lier, asschokbrekers, reservewiel met -steun, contourverlichting, huif of voorrek. Een vlakke uitvoering zonder borden? Of rijplaten onder de bak? Hulco heeft het!

Opties en accessoires: 
- Huif (binnenhoogte 180 cm);
- Huif (binnenhoogte 210 cm);
- Steunpoten;
- Voorrek (hoogte 80 cm);
- Rijplaten aluminium incl. cassette;
- Rijplaten staal incl. cassette;
- Asschokbrekers voor extra rijcomfort;
- LED contourverlichting;
- Reservewiel met -steun;
- Anti diefstal koppelingsslot.


Akro Nijverdal
Akro, uw universeel garagebedrijf in Nijverdal. Wij zijn de garage in de gemeente Hellendoorn en omstreken, als het aankomt op APK, keuring, onderhoud, reparatie, schadetaxatie en schadeherstel van uw auto, aanhanger, camper, caravan of trailer. Ook voor in- en verkoop van (bedrijfs)auto’s, caravans, campers, aanhangwagens en trailers bent u bij ons aan het goede adres.

Kortom, Akro is uw partner in mobiliteit!

Heeft deze advertentie uw belangstelling gewekt? Bel, app of mail ons voor meer informatie of kom gerust langs voor een bezichtiging, de koffie staat altijd klaar!

Met vriendelijke groet,

Akro Handelsonderneming
Fuutweg 13
7442 CL Nijverdal
Telefoon en Whatsapp: +31 (0)548 618607
@: verkoop@akro.nl

Technisch

Gewicht 560 kg
Lengte 490 cm
Breedte 190 cm
Hoogte 98 cm

Opties

Overige
Achterklepondersteuning d.m.v. uittrekkokers Touwhaken onder laadvloer Verkoop klaar maken, tenaamstellen indien nodig A-kwaliteit oplooprem Ingebouwde spansluitingen Robuust vakwerkchassis uit kokerprofielen Vele bindhaken aan binnenzijde laadbak Geïntegreerde LED zijmarkeringsverlichting Neerklapbaar neuswiel Neerklapbaar voorbord voor meer laadlengte Multiplex vloerplaat uit één deel Geïntegreerde bindrail A-kwaliteit wielen en assen Aluminium zijborden neerklapbaar tot onder laadvloer Breedteverlichting LED Lange dissel uit kokerprofiel

Milieu

Afleverpakketten

Afleverpakket AHW Nieuw (standaard)

Deze Hulco wordt standaard met dit afleverpakket geleverd. Dit is reeds verwerkt in de advertentie.

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Bjarne Olthof
Bel mij gerust voor persoonlijk advies
+31 (0)548-618607
NL
Totaal Op aanvraag
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Totaal Op aanvraag