Occasions

Occasions

Anssems GTB 1200 R

GTB 1200 R 251x126 | Bakwagen | Geremd | Nieuw

Alles over deze aanhangwagen

Over de Anssems GTB 1200 R

Bouwjaar 2022
Carrosserievorm Open laadbak
BTW/Marge BTW

GT - Bakwagens voor volumetransport
De Anssems GT-lijn kent maar liefst 15 verschillende modellen die opvallen door hun ergonomisch design. Door de lichte maar uiterst sterke constructie ontstaat een maximaal laadvermogen. Plaatsing van de wielen naast de bak zorgt voor een stabiele wegligging en veilig rijgedrag. De lage laadvloer maakt in- en uitladen comfortabel. Het ruime aanbod van GT accessoires maakt hem breed inzetbaar. Alle GT-R modellen zijn standaard voorzien van een reling en voorrek.

Overal aan gedacht
Anssems heeft bij het design aan alles gedacht. De doorlopende disselbenen met daarop de innovatieve aluminium opbouw maken de bakwagens GT uiterst stabiel en onderhoudsvriendelijk. Alle modellen zijn uitgevoerd met een sterk neuswiel. De verlichting, neuswiel, assen, koppeling en oplooprem zijn van zeer degelijke kwaliteit.  

GT-O multifunctionele bakwagens 
Met de Anssems GT-O als basis en de ruime keuze aan accessoires is uw aanhangwagen precies af te stemmen op uw wensen. Opzetborden voor een hogere laadbak voor vervoer van bijvoorbeeld haardhout. U kunt de Anssems GT zelfs uitrusten met loofrekken in combinatie met een oprijklep. Handig, zo kunt u bijvoorbeeld met uw kruiwagen veilig de aanhangwagen oplopen.

Elke lading veilig vervoeren 
Alle bakwagens GT O/R zijn uitgevoerd met een geïntegreerde bindrail. Met dit systeem positioneert u eenvoudig op elke gewenste plaats nethaken of bindogen voor bijvoorbeeld de bevestiging van een huifzeil.

Opties en accessoires: 
- Vlakzeil (in verschillende kleuren leverbaar)
- Reservewiel met -steun
- Asschokbrekers 
- Steunpoten
- Bindogen M8
- Nethaken
- Aluminium rijplaten
- Anti diefstal koppelingsslot
- Aanhangernet/veiligheidsnet/afdeknet 

Akro Nijverdal
Akro, uw universeel garagebedrijf in Nijverdal. Wij zijn de garage in de gemeente Hellendoorn en omstreken, als het aankomt op APK, keuring, onderhoud, reparatie, schadetaxatie en schadeherstel van uw auto, aanhanger, camper, caravan of trailer. Ook voor in- en verkoop van (bedrijfs)auto’s, caravans, campers, aanhangwagens en trailers bent u bij ons aan het goede adres.

Kortom, Akro is uw partner in mobiliteit!

Heeft deze advertentie uw belangstelling gewekt? Bel, app of mail ons voor meer informatie of kom gerust langs voor een bezichtiging, de koffie staat altijd klaar!

Met vriendelijke groet,

Akro Handelsonderneming
Fuutweg 13
7442 CL Nijverdal
Telefoon en Whatsapp: +31 (0)548 618607
@: verkoop@akro.nl

Technisch

Gewicht 213 kg
Lengte 359 cm
Breedte 175 cm
Hoogte 125 cm

Opties

Overige
Neuswiel Kunststof spatschermen Stabiele V-dissel uit U-profiel Geïntegreerde bindrail voor nethaken Achterbord volledig neerklapbaar Reflectoren Vaste bindogen Multiplex laadvloer met antislipprofiel Markeringsverlichting voorzijde Verkoop klaar maken, tenaamstellen indien nodig Aluminium borden Relingen Voorrek (hoogte 76 cm)

Milieu

Afleverpakketten

Afleverpakket AHW Nieuw (standaard)

Deze Anssems wordt standaard met dit afleverpakket geleverd. Dit is reeds verwerkt in de advertentie.

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Dennis Krukkert
Bel mij gerust voor persoonlijk advies
+31 (0)548-618607
NL
Totaal Op aanvraag
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Totaal Op aanvraag
nee