Occasions

Occasions

Anssems BSX 1350

BSX 1350 251x130 GO-GETTER | Bakwagen | Geremd | Nieuw

Bijzondere opties

  • Zwarte toolbox (40L)
  • Zwarte stalen velgen
  • Zwarte aluminium borden
  • LED verlichting

Alles over deze aanhangwagen

Over de Anssems BSX 1350

Bouwjaar 2024
Carrosserievorm Open laadbak
BTW/Marge BTW

Ontdek de kracht van de BSX - De ultieme partner voor zware klussen
Welkom bij Akro Handelsonderneming, jouw toegewijde dealer van Anssems, Atec en Hulco aanhangers. Als experts in hoogwaardige transportoplossingen presenteren wij met trots de Anssems BSX Go-Getter, een stoere bakwagen ontworpen voor intensief gebruik.

Waarom is de BSX Go-Getter zo bijzonder?
- Robuuste bouw: Gebouwd op een extreem sterk chassis van volbad verzinkte stalen profielen, waardoor roestvorming geen kans krijgt en een lange levensduur gegarandeerd is.
- Stoere uitstraling: Voorzien van zwarte aluminium borden en velgen, plus volledige LED-verlichting voor maximale zichtbaarheid en stijl.
Handige extra's: Zwarte metalen toolbox met een inhoud van 40 liter, perfect voor het opbergen van gereedschap en accessoires.

Voor de echte doorzetters
Ben jij een echte doorzetter, iemand die vastberaden is en altijd streeft naar topkwaliteit? Dan verdien je een partner die net zo toegewijd is als jij. De Anssems BSX Go-Getter is jouw betrouwbare metgezel op de weg, waardoor je veilig kunt werken, efficiënter kunt zijn en altijd een goede indruk kunt maken op je klanten.

Krachtig en betrouwbaar
- Hoogwaardige componenten: Met topkwaliteit verlichting, neuswiel, assen, koppeling en oplooprem, plus stalen spatschermen voor maximale duurzaamheid.
- Zinklaag voor bescherming: Het chassis is voorzien van een zinklaag aan zowel de binnen- als buitenzijde van alle profielen, wat roestvorming voorkomt en een lange levensduur garandeert.

Veelzijdigheid in optima forma
Bij de ontwikkeling van de BSX serie heeft Anssems zich gericht op maximale veelzijdigheid, zodat deze aanhanger aan de behoeften van verschillende gebruikers kan voldoen. Of je nu professional bent of een particulier, de BSX serie biedt de perfecte oplossing voor al je transportbehoeften.

Laadgemak in overvloed
Slim ontwerp: Doorladen is geen enkel probleem, zelfs niet wanneer de lading langer is dan de laadbak, dankzij een achterbord dat steunt op uittrekkokers en een neerklapbaar voorbord dat rust op de dissel.

Opties en accessoires: 
- Huif binnen hoogte 150 of 180 cm (in verschillende kleuren leverbaar)
- Vlakzeil (in verschillende kleuren leverbaar)
- Steunpoten
- Nethaken
- Bindogen M8
- Rijplaten aluminium (150, 200, 250 cm)
- Asschokbrekers
- Reservewiel met -steun
- Anti diefstal koppelingsslot
- Aanhangernet/veiligheidsnet/afdeknet 

Hebben we je interesse gewekt? Deze BSX 1350 GO-GETTER staat nu voor jou klaar, je bent van harte welkom om hem te komen bekijken. Dan vertellen we je ook meteen over eventuele financieringsvormen die we je kunnen aanbieden. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

De prijs is € 1.975,- exclusief BTW en leges
De prijs is € 2.390,- inclusief BTW en exclusief leges


Akro Nijverdal
Akro, uw universeel garagebedrijf in Nijverdal. Wij zijn de garage in de gemeente Hellendoorn en omstreken, als het aankomt op APK, keuring, onderhoud, reparatie, schadetaxatie en schadeherstel van uw auto, aanhanger, camper, caravan of trailer. Ook voor in- en verkoop van (bedrijfs)auto’s, caravans, campers, aanhangwagens en trailers bent u bij ons aan het goede adres.

Kortom, Akro is uw partner in mobiliteit!

Heeft deze advertentie uw belangstelling gewekt? Bel, app of mail ons voor meer informatie of kom gerust langs voor een bezichtiging, de koffie staat altijd klaar!

Met vriendelijke groet,

Akro Handelsonderneming
Fuutweg 13
7442 CL Nijverdal
Telefoon en Whatsapp: +31 (0)548 618607
@: verkoop@akro.nl

Technisch

Gewicht 300 kg
Lengte 407 cm
Breedte 180 cm
Hoogte 128 cm

Opties

Overige
Zwarte toolbox (40L) Zwarte stalen velgen Zwarte aluminium borden LED verlichting A-Kwaliteit assen en wielen Stalen spatschermen Dissel uit kokerprofiel, vrije lengte 145 cm Verlichting voorzijde Multiplex laadvloer met antislipprofiel Verkoop klaar maken, tenaamstellen indien nodig Uittrekkokers achterzijde Robotgelast chassis Vaste reling en voorrek Automatisch neerklapbaar neuswiel Geïntegreerde bindrail voor nethaken in aluminium wanden Zijmarkeringsverlichting Vaste bindogen Neerklapbaar voorbord

Milieu

Afleverpakketten

Afleverpakket AHW Nieuw (standaard)

Deze Anssems wordt standaard met dit afleverpakket geleverd. Dit is reeds verwerkt in de advertentie.

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Rogier Krukkert
Bel mij gerust voor persoonlijk advies
+31 (0)548-618607
NL
Totaal € 1.975 (excl. btw)
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Totaal € 1.975 (excl. btw)