APK keuring door een RDW-erkend autobedrijf

APK

APK

APK keuring van uw auto
Akro is het adres voor een APK-keuring in Nijverdal en omgeving. De Algemene periodieke keuring (APK) is in heel Europa wettelijk verplicht. Tijdens de APK wordt uw auto gecontroleerd op diverse veiligheids- en milieueisen.

APK keuring door een RDW-erkend autobedrijf
U kunt uw auto alleen laten keuren bij een RDW-erkend keuringsstation, zoals Akro Nijverdal. Om de kwaliteit van de keuringen te waarborgen, houdt de RDW, door middel van steekproeven, toezicht op de uitvoering van de APK keuring.
De APK-keurmeesters moeten aan wettelijk vastgestelde eisen voldoen en ze gaan daarom regelmatig op cursus, om volledig op de hoogte te blijven, van de wettelijke eisen omtrent de APK.

Als uw auto goedgekeurd is, ontvangt u een APK-keuringsrapport. Hierin staat dat uw auto is goedgekeurd, wat er eventueel gerepareerd is en of er nog adviespunten (mankementen die in de nabije toekomst verholpen moeten worden) zijn.

Om een afspraak voor een APK-keuring te maken, kunt u gebruik maken van onze werkplaats afspraakmodule. U kunt dan een voorkeursdatum (of meerdere data) doorgeven, die u het beste uitkomt. Wij nemen dan contact met u op, om te overleggen of dit bij ons ingepland kan worden. U kunt uiteraard ook altijd bellen of een Whatsapp bericht sturen als u een afspraak wilt maken.

Online afspraak maken