NEN-Keuring

NEN-Keuring

NEN-Keuring

Voor bedrijven is het wettelijk verplicht om elektrische arbeidsmiddelen en handgereedschappen (hierna als gereedschap benoemd) te laten keuren volgens de norm NEN-3140.

In deze norm zijn specifieke eisen aangegeven waar het gereedschap aan moet voldoen. Het gereedschap wordt door middel van een speciale testkast getest op specifieke veiligheidseisen.
Tevens wordt er een visuele inspectie uitgevoerd.
Ook uw ladders, trappen, steigers en valbeveiliging dienen aan bepaalde eisen te voldoen. Daarom dient u deze te laten keuren volgens de norm NEN-2484 en de norm NEN-341.

Dit kunnen wij allemaal voor u verzorgen, wij hebben meerdere mensen in dienst die hiervoor de nodige cursussen hebben gevolgd en volledig bevoegd zijn om deze keuringen te verrichten.
Wij kunnen dit op locatie doen of hier op het bedrijf, net wat u makkelijker vindt.
Wij zijn hierin zeer flexibel.

Wij keuren al uw gereedschappen, we graveren alles en we verzorgen de certificaten voor u.
Ook kleine reparaties kunnen wij voor u uitvoeren evenals het leveren van nieuwe gereedschappen en klimmaterialen.
Desgewenst kunnen wij ook een lijst maken met alle gekeurde gereedschappen en de gegraveerde nummers zodat u in een opslag kunt zien welke machines en klimmaterialen u heeft.
Dit is ook handig bij tussentijdse controles en om het volgende jaar snel te kunnen zien welk gereedschap er gekeurd moet worden.

Voor prijzen kunt u te allen tijde contact met ons opnemen, wij bekijken graag samen met u wat uw wensen zijn en op basis daarvan kunnen wij u een op maat gemaakte prijsopgave doen.

Tevens kunnen wij de werkzaamheden aan uw E-voertuig uitvoeren!
Hiervoor hebben wij de benodigde cursussen gevolgd, namelijk: NEN 9140. Hierbij werken wij volgens het stappenplan ‘veilig werken e-voertuigen’ (NEN 9140), in de foto kunt u deze stappen bekijken.