Caravan Keuring

Bij Akro houden wij jaarlijks een Caravan Keuring in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland afd. Hellendoorn en Politie Twente afd. Hellendoorn.

 

De caravan of vouwwagen wordt niet elke dag gebruikt. Beide krijgen vaak te kampen met “onzichtbare” schade, zoals scheurtjes in de banden, slecht afgestelde remmen, kapotte verlichting of een lekkende gasleiding. Deze schade kan voor veel vakantieleed zorgen. Het doel van de caravankeuring is bestuurders veilig op vakantie laten gaan en een boete voorkomen.  

De keuring en controle van de benodigde documenten wordt uitgevoerd door Akro handelsonderneming en een politieagent van de politie Twente, afdeling Hellendoorn. Verschillende onderdelen van de caravan worden nagekeken. Denk hierbij aan de verlichting, reflectoren, kentekenplaat, banden, remmen en gasinstallatie. Na de keuring krijgt de caravanbezitter een controlelijst mee met een reparatieadvies. Legitimatie (rijbewijs) ter plaatse is verplicht. Voor deze keuring wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Onze volgende Caravan Keuring zal plaatsvinden op 13 April 2019.

 

Als u zich wilt aanmelden kunt u dit doen door een mail te sturen naar het volgende email adres: vvn-hellendoorn@hotmail.com

 

 

 

IMG_5118IMG_5140IMG_5128IMG_5097

 

SAM_2348IMG_5098IMG_5084