Occasions

Occasions

Hulco Carax-2 3500

Carax-2 3500 540x207 | Autotransporter | Geremd | Nieuw

Alles over deze aanhangwagen

Over de Hulco Carax-2 3500

Bouwjaar 2024
Carrosserievorm Autotransporter
BTW/Marge BTW

Carax, multitransporter voor intensief gebruik!
De Carax is een multitransporter voor de professional die ook de grote voertuigen wil vervoeren zoals bestelbussen en SUV’s. De Carax is leverbaar in de gewichtsklasse van 3000 of 3500 kg, tandem of tridem en een laadvloerafmeting van 440x207 cm of 540x207 cm. De stalen rijplaten met een lengte van 250 cm zijn opgeborgen in het chassis. Dit sterke chassis biedt een optimale vloerondersteuning aan de aluminium laadvloer. De Carax multitransporter is 100% houtvrij en daar heeft u jarenlang plezier van.

De sterke aluminium laadvloer voorzien van veel grip met een optimale ondersteuning kan veel gewicht dragen. De laadvloer is aan voor- en achterzijde voorzien van een goot voor de rijplaten.  

Alles wat een autotransporter nodig heeft!
Het doordachte design maakt de Carax zeer gebruiksvriendelijk. Het meest opvallend detail van de Carax is de knik aan de achterzijde van de laadvloer. Zo kunnen ook langere voertuigen probleemloos op- en afrijden. Wielstops en spanbanden zijn eenvoudig te monteren door de speciaal hiervoor bestemde uitsparingen. De Carax is uitgevoerd met duidelijke voor- zij en achterverlichting en LED contourverlichting. Alle Carax modellen van Hulco zijn voorzien van A-kwaliteit assen, koppeling en oplooprem.

Opties en accessoires: 
- Easyfix spanbanden;
- Neerklapbaar neuswiel;
- Steunpoten, in één handomdraai uit te zetten;
- Verstelbare lier met -steun;
- Asschokbrekers voor extra rijcomfort;
- Reservewiel met -steun;
- Wielstop met bindmogelijkheden;
- Anti diefstal koppelingsslot


Akro Nijverdal
Akro, uw universeel garagebedrijf in Nijverdal. Wij zijn de garage in de gemeente Hellendoorn en omstreken, als het aankomt op APK, keuring, onderhoud, reparatie, schadetaxatie en schadeherstel van uw auto, aanhanger, camper, caravan of trailer. Ook voor in- en verkoop van (bedrijfs)auto’s, caravans, campers, aanhangwagens en trailers bent u bij ons aan het goede adres.

Kortom, Akro is uw partner in mobiliteit!

Heeft deze advertentie uw belangstelling gewekt? Bel, app of mail ons voor meer informatie of kom gerust langs voor een bezichtiging, de koffie staat altijd klaar!

Met vriendelijke groet,

Akro Handelsonderneming
Fuutweg 13
7442 CL Nijverdal
Telefoon en Whatsapp: +31 (0)548 618607
@: verkoop@akro.nl

Technisch

Gewicht 795 kg
Lengte 690 cm
Breedte 215 cm
Hoogte 63 cm

Opties

Overige
Geïntegreerde LED zijmarkeringsverlichting Verlaagde laadvloer achter Robot gelast chassis Oplooprem Achterbord ondersteuning Uitsparingen voor bindmogelijkheden Lange dissel uit kokerprofiel Contourverlichting LED Verkoop klaar maken, tenaamstellen indien nodig Stalen rijplaten van 250 cm onder laadvloer Goot voor doorrijplaten Automatisch neerklapbaar neuswiel Aluminium laadvloer met antislip functie LED verlichting voorzijde

Milieu

Afleverpakketten

Afleverpakket AHW Nieuw (standaard)

Deze Hulco wordt standaard met dit afleverpakket geleverd. Dit is reeds verwerkt in de advertentie.

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Dennis Krukkert
Bel mij gerust voor persoonlijk advies
+31 (0)548-618607
NL
Totaal Op aanvraag
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Totaal Op aanvraag