Onderhoud en schade

Onderhoud
Akro is een,  APK-, onderhouds- en reparatiebedrijf. Wij beschikken hiervoor over een goed ingerichte werkplaats, met de juiste apparatuur om alle onderhoud en reparaties uit te kunnen voeren, van elk merk en type auto.
Ook voor airco-onderhoud en –reparatie bent u bij ons aan het juiste adres, net als voor reparatie en onderhoud aan uw LPG-installatie.
Tevens zijn wij gecertificeerd, om onderhoud uit te mogen voeren aan uw Leaseauto. Dit uiteraard wel na overleg met de leasemaatschappij.

 

Heeft u schade?
Dan is dat al vervelend genoeg natuurlijk. Akro kan daarom niet alleen voor u de schadetaxatie en –reparatie verzorgen, maar wij kunnen eventueel ook de afhandeling met de taxateur van de verzekering op ons nemen en wij regelen verder alles voor u met uw verzekeringsmaatschappij.

 

Tijdelijk geen vervoer?
Akro zorgt dat u, indien gewenst, vervangend vervoer mee krijgt. Ook hebben wij leenfietsen ter beschikking en zijn we altijd bereid om u naar huis te brengen. U kunt bij ons natuurlijk ook wachten op uw APK-keuring of kleinere reparaties. Uiteraard onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee.